Kleedkamer masterclass met Toon Gerbrands op 28 juni

24/04/2019

Na het succes van de eerdere kleedkamer masterclasses met Toon kan een derde niet uitblijven. Op vrijdag 28 juni organiseer ik daarom samen met Rob ter Hedde (Performation Hotflo) opnieuw een masterclass met PSV-directeur Toon Gerbrands. Er is slechts plek voor 21 ‘spelers’ gezien het aantal stoeltjes in de kleedkamer.  
 
Deze uitnodiging is exclusief gezien het aantal plekken en de groepssfeer die wij in deze ‘wedstrijdselectie’ en dag willen creëren. De doelgroep aan deelnemers is bestuurders, directie en senior management en afkomstig uit verschillende branches.   
 
De masterclass bestaat uit een ochtend- en middagdeel. In het ochtenddeel neem ik je samen met Rob mee in mijn nieuwe aanstaande boek. En vooral het belang van goed prestatiemanagement en hoe je dit goed organiseert, immers dit is de ‘aorta’ van je bedrijf.  
 
Na de lunch is Toon Gerbrands ‘aan de bal’ en legt hij aan de hand van zijn boek, Mijn stijl, uit welke ‘spelregels’ hij hanteert om een high performance cultuur te creëren. In de kleedkamer van de PSV-selectie vertelt hij openhartig over zijn praktijkervaringen en laat hij je zien hoe híj te werk gaat om zo’n cultuur te bereiken. In de veiligheid van de kleedkamer is er ook alle ruimte om hem je vragen voor te leggen. En ondertussen heb je zo een uniek kijkje in de keuken én de kleedkamer bij een sportorganisatie zoals PSV. De dag sluiten we af met een borrel op de directiekamer van Toon.  
 
Datum:            vrijdag 28 juni 2019
Tijdstip:           10.00 – 17.00 uur (ontvangst vanaf 9:30 uur)
Locatie:           PSV-stadion Eindhoven
Investering:     € 400,- exclusief btw (inclusief het boek ‘Mijn stijl’ van Toon Gerbrands)
 
Ben je erbij? Schrijf je in via deze link en dat zetten wij je op de ‘spelerslijst’.

 

Ter inspiratie alvast een interview van mij met Toon Gerbrands:
https://www.managementsite.nl/excuses-zinloos-want-hoef-meer-evalueren