ManagementSite bestaat 20 jaar: kom het meemaken!

12/07/2017

Al 20 jaar is ManagementSite het grootste platform met 100.000 leden en 1.000 auteurs om kennis en ervaring te delen op het gebied van mens en organisaties. Wars van hypes, altijd op zoek naar wat werkt in de praktijk. Maar...wat heeft 20 jaar kennisdeling ons werkveld nu eigenlijk opgeleverd? Welke kennis blijkt veelbelovend en goed toepasbaar? Hoe voorkom je prooi te worden van hypes? En belangrijker nog: wat zijn de trends voor de toekomst?


Je bent van harte uitgenodigd voor een interactief event op donderdag 30 november tussen 13.00-17.30 bij Royal FloraHolland te Aalsmeer. De grootste marktplaats voor bloemen en planten ter wereld. Een bijzondere locatie om zo'n feestelijk moment te markeren en we zitten midden in de praktijk, precies hoe dat past bij de filosofie van ManagementSite.

 
De middag is een afwisseling van sprekers en korte interactieve workshops. Eindredacteur Willem Mastenbroek deelt de belangrijkste trends. Sander van Geffen, programmadirecteur bij Royal FloraHolland, vertelt over hun LEAN-transformatie. Gyuri Vergouw kijkt voorbij de hypes en trends, en zet de boel op scherp met 'Hype hype hoera!'. En Jaap Peters deelt zijn Rijnlandse reflecties. Voor de rest kun je bijdragen verwachten van andere redactieleden zoals Lenette Schuyt, Cris Zomerdijk, Tjip de Jong. Ook ik zal deze middag een bijdrage leveren. 


We benutten zoveel mogelijk ruimte voor vragen, dialoog en discussie. Zelforganisatie EN sturing, nietwaar! Er is plek voor maximaal 120 deelnemers. 'Wie het eerst komt ...'. 

Schrijf je in via deze link