28 september Masterclass Toon Gerbrands

06/06/2018

Topcoach en PSV-directeur Toon Gerbrands deelt in de kleedkamer alle geheimen om een high performance cultuur te bereiken waarin mensen een topprestatie willen leveren.

Het creëren van een omgeving waar topprestaties geleverd dienen te worden, is niet eenvoudig. Goed personeel aannemen, talentvolle teams samenstellen en goede arbeidsvoorwaarden, zijn geen garantie voor een high performance cultuur.

 

Masterclass 'Zo bouw je een high performance cultuur'

Datum: Vrijdag 28 september 2018

Locatie: Philips Station Eindhoven

Kosten: € 750,- excl. btw

 
Programma
 
09.30 uur Ontvangst, registratie en koffie
 
Blok 1 - Waarom organisaties denken dat ze aan high performance werken maar dat eigenlijk niet doen. Waar gaat het fout?
Blok 2 - Hoe krijg je de boel weer op de rit? Is succes maakbaar?
Blok 3 - Hoe creëer je een high performance cultuur in je organisatie? Wat zijn de principes om succes te bereiken? Hoe komt een prestatieklimaat op de werkvloer tot stand?
 
16:30 Netwerkborrel op de directiekamer van Toon Gerbrands en rondleiding door het PSV station
 
17:00 Afsluiting

 

Sprekers

Toon Gerbrands en Simon van der Veer laten zien aan de hand van theorie en praktijk voorbeelden, waar de angels verstopt zitten. In de intieme kleedkamer van de voetbalselectie van landskampioen PSV, delen zij alle geheimen over het neerzetten van een succesvol prestatieklimaat.

Beide sprekers kennen het klappen van de zweep als het gaat om prestatiegedreven omgevingen. Toon Gerbrands heeft zijn sporen verdiend op het hoogste niveau binnen de Nederlandse voetbalwereld. Veel bestuurders, directeuren en managers van ondernemingen, volgen zijn stijl van leiding geven op de voet en implementeren dit binnen hun eigen omgeving.

 

 

Voor deze exclusieve masterclass worden slechts 22 deelnemers toegelaten. Aanmelden kan via hello@simonvanderveer.nl of hier.